Φυσικό αέριο: 5+1 οφέλη που έχει να σας προσφέρει

Φυσικό αέριο: 5+1 οφέλη που έχει να σας προσφέρει

Μειωμένο λειτουργικό κόστος

Η νέα τεχνολογία λεβήτων συμπυκνώσεως, έχει αυξήσει κατά πολύ την οικονομική λειτουργία τους. Παράλληλα, λόγω του ότι το φυσικό αέριο είναι ένα ορυκτό καύσιμο σε αέρια μορφή, δεν αφήνει υπολείμματα κατά την καύση του και συνεπώς έχει μικρότερες δαπάνες συντήρησης του λέβητα.

Αυτονομία & δυνατότητα ελέγχου της κατανάλωσης

Η χρήση του φυσικού αερίου σας εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτονομία, ενώ οι ενδείξεις του μετρητή σας επιτρέπουν να έχετε ανά πάσα στιγμή ακριβή εικόνα της ποσότητας του φυσικού αερίου που έχετε καταναλώσει. Σε αντίθεση με το πετρέλαιο λοιπόν όπου καλείστε να προπληρώσετε μια συγκεκριμένη ποσότητα, στην περίπτωση του φυσικού αερίου επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος της ποσότητας που έχετε χρησιμοποιήσει.

Υψηλά επίπεδα απόδοσης

Λόγω της φύσης του ως καύσιμο και της τεχνολογίας της συμπύκνωσης των υδρατμών στην καύση, το φυσικό αέριο συμβάλλει στην αύξηση της ωφέλιμης θερμότητας που λαμβάνεται από μια συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμων, καλύπτοντας τις ανάγκες του εκάστοτε ακινήτου με λιγότερα καύσιμα.

Μακροπρόθεσμη επένδυση

Η έλλειψη τέφρας στο λέβητα κατά την καύση του φυσικού αερίου σε συνδυασμό με τη σωστή και επιμελή συντήρησή του οδηγεί στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού χωρίς την εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Επί πλέον το φυσικό αέριο αποτελεί και μια οικολογική επιλογή αφού εκπέμπει σημαντικά μικρότερα ποσοστά διοξειδίου του άνθρακα, ενώ δεν παράγει καθόλου ενώσεις θείου. Επιπλέον χάρη στην αέρια μορφή του δεν εντείνει το πρόβλημα της μόλυνσης του εδάφους και των υπόγειων υδάτων.

Ασφαλής & πρακτική επιλογή

Τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας που χαρακτηρίζουν την εγκατάσταση και λειτουργία του φυσικού αερίου ανταποκρίνονται σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτηση και το πλεονέκτημα στην παραγωγή του ζεστού νερού χρήσεως, το χαμηλό κόστος εγκατάστασης και η αυτονομία στην χρήση το καθιστούν βέλτιστη επιλογή στις περισσότερες εσωτερικές εγκαταστάσεις θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

Από το 2001, η KGas ασχολείται με τους λέβητες φυσικού αερίου και τη συντήρηση τους, ενώ αποτελεί και επίσημο διανομέα της εταιρίας Ariston στην Ελλάδα. Ό, τι κι αν είναι λοιπόν αυτό που σας απασχολεί σχετικά με το φυσικό αέριο, η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας είναι στο πλευρό σας, παρέχοντας απαντήσεις στα ερωτήματά σας και άμεσες λύσεις σε κάθε σας ζήτημα.